TAPETE

Tapete vrhunskog dizajna izrađene po novoj tehnologiji danas su neizbežno rešenje u opremanju enetrijera. Tapete predstavljaju unikatno rešenje prostora koje dobijate u kratkom roku bez velikih, napornih građevinskih radova. Tapete iz ponude salona Casa Enterijeri predstavljaju novu generaciju i proizvedene su u Evropskoj uniji sa odličnim karakteristikama za eksploataciju i održavanje. Osobine vrhunskg tapeta, koji se nalazi u našoj ponudi, čine sledeće karakteristike: ekološke, vatrootporne, rezistentne na sunčevu svetlost, perive i kod zamene lako se skidaju.

KONTAKTIRAJTE NAS

ZAŠTO SU TAPETE PRAVO REŠENJE ZA VAS

Zahvaljujući savremenom dizajnu, specijalnim tehnikama izrade tekstura, velikoj paleti boja i dezena, tapete su preuzele primat nad raznim tehnikama obrade zidova koje, u estetskom i vizuelnom smislu, ograničavaju mogućnosti za kombinovanje u prostoru. Efekti koji se postižu tapetama u kratkom roku su fascinantni pa zbog toga imaju široku primenu u opremanju prostora za razne namene:  stanovanje, hoteli, restorani, kafići, poslovni prostori, prostori u kojima borave deca…

U zavisnosti od dizajna možemo izvršiti klasifikaciju kolekcija:

TAPETE ZA KLASIČNE I MODERNE ENTERIJERE

Primenjuju se za dekoraciju enterijera koji se uređuju u klasičnom ili modernom stilu. U zavisnosti od namene prostora svi zidovi mogu da budu obloženi sa istim tapetama ili da se kombinuju tapete sa dezenom i bez dezena samo sa teksturom.

TAPETE EKSKLUZIV

Ove kolekcije tapeta namenjene su opremanju enterijera gde je zahtev investitora glamurozni izgled. U katalozima su prikazani dezeni i boje na osnovu kojih se tapete naručuju. Obzirom da se fabrici dostavlja nalog za proizvodnju na osnovu porudžbine klijenta, postoji ograničenje u pogledu minimalne količine koja se može poručiti.

TAPETE ZA DETALJE

Karakteristika ovih tapeta su izraženi dezeni, jake boje i teksture. Zbog snažnog utiska i dominacije u enterijeru, ove tapete se koriste samo za aplikaciju na pojedine zidove.

TAPETE – DEKORATIVNI PANELI

Dizajneri se stalno trude da tržištu ponude nešto novo. Tapete koje su formatirane u određenim dimenzijama su još jedna pogodnost za maštovito uređenje enterijera. Ove tapete nisu isto što i foto tapet. Foto tapet je izrađen na papiru i kad se postavi na zid ima izgled fotografije. Tapete – dekorativni paneli imaju strukturu i kad se postave na zid imaju izgled tkanine.
U ovim kolekcijama ponuđeni su i DEKORATIVNI PANELI ZA OPREMANJE DEČIJIH SOBA.
Takođe, za opremanje PROSTORA ZA TINEJDŽERE.

TAPETE NA AKCIJI

U našem salonu CASA ENTERIJERI možete preko cele godine da kupite tapete na akciji.
Tapete su prve klase i sa istim karakteristikama kao i ostala ponuda ali su u ograničenim
količinama koje su na zalihama.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

Usluge

Klijenti koji su zainteresovani za naše usluge imaju mogućnost izbora nivoa saradnje.
Konkretno, od izlaska na teren i davanja idejnog rešenja, preko izrade projekata i izvodjenja radova u odredjenim segmentima.
Naš tim arhitekata ima višegodišnje iskustvo u uređenju enterijera. U saradnji sa Vama, ideje i zahtevi biće realizovani sa adekvatnim tehničkim, funkcionalnim i estetskim  rešenjima bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Grafičkim 2D prikazima ili 3D modelima prezentujemo definisana rešenja.
Za sve dogovorene usluge predložena rešenja sun a bazi artikala iz uvoznog programa i ponude salona CASA enterijeri.

Lepljenje tapeta

Tapete sve više nalaze primenu u dekoraciji enterijera.  Koliko će izabrani tapet doći do izražaja u enterijeru i kakav će biti utisak mnogo zavisi od toga da li je tapet pravilno zalepljen. U zavisnosti od strukture tapeta zavisi I način lepljenja. Dobar izbor je postavljanje tapeta od strane stručnog lica. Ukoliko se odlučite za kupovinu tapeta iz nase ponude preporučićemo Vam majstora za tapete.

Salon Casa enterijeri je adresa na koju se uvek vraćam. Ponuda kvalitetnih materijala za opremanje enterijera po pristupačnim cenama, stručna pomoć ljubaznog osoblja, poštovanje dogovorenih termina.
Miloš
Ako želite fotelju koja pruža vrhunsku udobnost i relaksira kičmu, Stressless Ekornes je pravo rešenje. Zbog cene sam malo razmišljala ali sada mislim da fotelja nije skupa imajući u vidu njenu udobnost.
Dragana

TAPETE SA CIRKONIMA

Ako volite glamur pravi izbor su tapete sa cirkonima. Fantastični dizajn tapeta iz brendiranih kolekcija BLUMARINE i ROBERTO CAVALLI može da se koristi za opremanje prostora za razne namene.