Tapete

Za dekoraciju zidova pravi izbor su tapete koje u poslednjih nekoliko godina beleže uzlazni trend tako da su danas veoma zastupljene u opremanju enterijera.

Nova tehnologija izrade omogućava proizvodnju visoko kvalitetnih tapeta sa odličnim karakteristikama za ekspoloataciju i održavanje: ekološke, vatrootporne, rezistentne na sunčevu svetlost, perive i kod zamene lako se skidaju. Uvoz iz Italije, Francuske, Nemačke i SAD-a. Enterijer opremljen tapetama pruža posebno bogat vizuelni doživljaj. Naime, zahvaljujući naprednom dizajnu, posebnim tehnikama izrade raznih tekstura, obilju boja i dezena, zidne obloge su se izborile da budu u samom vrhu tako što su preuzele primat nad raznim tehnikama obrade zidova koje, u estetskom i vizuelnom smislu, ograničavaju mogućnosti za kombinovanje u jednom prostoru.Efekti koji se postižu tapetama su fascinantni pa zbog toga imaju široku primenu u opremanju prostora za razne namene: stanovanje, hoteli, restorani, kafići, poslovni prostori, prostori u kojima borave deca…Bogate kolekcije tapeta, od klasičnih do modernih sa floralnim i geometrijskim motivima, sofisticirane teksture i neograničena paleta boja maštovitim enterijeristima predstavljaju veliki izazov u opremanju.

Tapete mozemo klasifikovati po dizajnu na:

English language Casa enterijeri Casa enterijeri © CasaEnterijeri - Tapete - Zavese - Nameštaj - Beograd - 2013. - www.casaenterijeri.com - www.enterijeri.rs - www.tapete.rs - www.fotelje.rs